dissabte, 5 de febrer del 2011

ACTUEM PER ACONSEGUIR LA PLAÇA DE LA REPÚBLICA A NOU BARRIS


Des de fa temps, entitats i veïns de Nou Barris demanem al Districte  un canvi de nom de la plaça Llucmajor, perquè s'anomeni plaça de la República.

La Comissió de Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona ha emès un informe rebutjant la petició, al•legant el cost de la mesura. La realitat és que solament s’haurien de canviar quatre plaques i aprofitar la futura substitució dels cartells de metro (pel canvi de nom de l’estació Guinardo-Hospital de Sant Pau) per introduir l’estació República.

Davant la manca d’arguments, veïns de Nou Barris hem portat a terme una acció reivindicativa avui,  substituint la retolació de les plaques de la plaça i el metro amb el nom que volem: plaça de la República.



Desde hace tiempo, entitades y vecinos de Nou Barris pedimos al Districte  un cambio de nombre de la plaça Llucmajor, para que se llame plaça de la República.

La Comissió de Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona emitió un informe rechazando la petición, alegando el coste de la medida. La realidad es que sólo se tendrían que cambiar cuatro placas y aprovechar la futura substitución de los carteles de metro (por el cambio de nombre de la estación Guinardo-Hospital de Sant Pau) para introducir la estación República.

Ante la falta de argumentos, vecinos de Nou Barris hemos realizado hoy una acción reivindicativa,  substituyendo la rotulación de las placas de la plaza y el metro con el nombre que queremos: plaça de la República.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada